Aktivitet 30: Meditera fram en träningsplan

2023-12-30

Ta en stund för att fundera över vad du och din häst vill göra tillsammans den närmaste tiden. Några frågor du kan ställa både dig själv och hästen är:

Vad behöver vi öva mer på?
Finns det något som du vill lära dig?
Vad skulle vara roligt att göra tillsammans?

Du väljer själv hur du gör det här. För vissa fungerar det bra att sitta med penna och papper på egen hand och se vilka idéer som dyker upp. Andra tycker att det fungerar bra att sitta i närheten av sin häst, lugna sinnet och sen ställa frågorna inombords. Gör det som känns rätt för dig.

Mitt råd här är att du tänker bortom vanlig träning och inte bara fokuserar på att ni ska rida ett visst antal pass per vecka eller liknande. Försök att variera aktiviteterna och inkludera fortsatt alternativ som bygger er relation. Kanske vill du gå igenom kalendern ett varv till och modifiera de dagar som hade tydligt jultema. Vintermys med häst kommer att ligga kvar både på naturbunden.se och Instagram-kontot om du vill plocka idéer även framöver.

Denna hemsida använder cookies. För att kunna handla i vår webbshop krävs att du godkänner våra villkor och hantering av cookies.  Läs mer