Märket Naturbunden lanserat

2022-03-07

Äntligen har jag lanserat mitt eget märke för hantverk av återbruk och naturmaterial. Mina alster kommer att finnas tillgängliga via den nya återbruksgallerian Re:Store Höga Kusten som öppnar i Åhlens gamla lokaler i Härnösand den 26 mars 2022.

Det ska bli väldigt kul att se så många hantverkare och företag som fokuserar på återbruk och hållbar produktion samlade på ett och samma ställe.

På öppningsdagen kommer jag att finnas på plats för att hålla en workshop i påskpyssel av återbrukade material. Hoppas att vi ses där!

Just nu håller jag på att tillverka fler saker att sälja. Det kommer att finnas allt från handbroderade armband till tvättlappar av linne och många fler idéer finns på lager, till exempel smycken av tagel från mina egna hästar. Så snart min symaskin är brukbar igen hoppas jag även på att kunna erbjuda unika kläder.

Naturbunden finns även på Instagram och på Facebook. Följ mig gärna där om du vill hålla koll på nya produkter och annat som är på gång.

Naturbunden - Hantverk av återbruk och naturmaterial från Höga Kusten

Denna hemsida använder cookies. För att kunna handla i vår webbshop krävs att du godkänner våra villkor och hantering av cookies.  Läs mer