Presentation av Naturbunden hos Re:Store

2022-03-30

Nu finns det en kort presentation av Naturbunden i bloggen hos Re:Store. De har tagit riktigt fina bilder av det lilla som jag hunnit producera fram till öppningen av gallerian, som för övrigt var mycket lyckad. Fullt med folk hela dagen, fina modevisningar och härliga tjejer som var med och pysslade i min workshop.

Det känns alltid kul att kunna visa vad som är möjligt att göra med textilier som de flesta annars skulle kastas bort. Nu blev det istället presentpåsar, påskdekorationer i form av ägg klädda med band och knappar samt en tygklädd kruka som deltagarna glatt tog med sig hem. Jag hade för fullt upp för att hinna med att fotografera under dagen så ni får hålla tillgodo med bilden högst upp + kolla på Re:Stores hemsida och sociala medier för mer.

Här hittar du presentationen av Naturbunden.

Annat positivt är att Naturbunden nu är ett registrerat varumärke. Det känns lite mer på riktigt så och det känns bra att kunna använda namnet officiellt både för hantverksprodukter, för föreläsningar och utbildningar kopplade till hantverk och återbruk.

Denna hemsida använder cookies. För att kunna handla i vår webbshop krävs att du godkänner våra villkor och hantering av cookies.  Läs mer