Vintermys med häst 2023

2023-11-30

Välkommen till Vintermys med häst 2023!

Saga och Tyra (mina hästar) tyckte att vi skulle göra en aktivitetskalender för december. (Ni får tro vad ni vill, men ibland poppar idéer upp som inte bara verkar komma från mitt eget huvud.) För att det ska bli extra kul så vill de även bjuda in andra hästar att vara med så de får lite distansvänner.

Varje dag kommer det att dyka upp en ny aktivitet som postas här på naturbunden.se samt på profilen @naturbunden på Instagram. Till skillnad från en adventskalender så sträcker sig det här över hela december och avslutas med en nyårsfest.

Målet med ”Vintermys med häst” är att göra något tillsammans varje dag som stärker din och hästens relation. Vissa dagar blir det omvårdnad, ibland miljöträning, någon meditation (du behöver inte ha mediterat innan) och upptäcktsfärder ute. Alla hästar kan vara med och det spelar ingen roll vad du har för inriktning. Det kommer att finnas förslag till anpassningar så att aktiviteterna fungerar även om din häst skulle vara rädd eller otrygg i vissa situationer.

Det är helt gratis att delta och det är bara att följa instruktionerna som kommer i varje inlägg. Om du vill ha en pdf med en sammanfattning av aktiviteterna finns den att ladda ner HÄR.

Det mesta går faktiskt bra att anpassa för dig som har hund eller andra husdjur också, så häng på om du vill.🙂

 

 

Denna hemsida använder cookies. För att kunna handla i vår webbshop krävs att du godkänner våra villkor och hantering av cookies.  Läs mer